PALVELUNI

PALVELUNI

Tarjoan seuraavia hoitoja:

Syvähieronta - Sinulle suunniteltu kokonaisvaltainen hoito aidosti välittäen!

Syvähieronta on tehokas manuaalinen, keskusteleva, toiminallinen hoitomuoto, jolla voidaan auttaa sinua monissa vaivoissa:

• Työstressi / niska / hartia / selkäkivut
• Päänsärky / migreeni
• Käsien / jalkojen puutuminen
• Nivelten liikkuvuus
• Toispuoleisuutta
• Purentahäiriöt
• Synnytyksen jälkeinen kehon tasapainotus
• Tapaturmien ja urheiluvammojen jälkitilat
• Virtsankarkailu
• Fobiat
• Jännitys / väsymys
• Stressi
• Toiminnan muutos

Kehollisessa hoitomuodossa käytetään avuksi liikettä, venytystä ja akupainantaa.
Hoitomenetelminä yhdistetään vyöhyketerapiaa, osteopatiaa, akupainantaa, mindfullnesia sekä NLP:tä.

– Haluatko tuntea kehon ja mielen rentoa tasapainoa?
– Haluatko löytää sisäistä luottamusta ja rentoutta olla oma itsesi?
– Haluatko oppia työkaluja, joita voit käyttää tarvittaessa omien rajojen ylläpitämiseen?
– Haluatko, että kokonaisvaltainen hyvinvointisi näkyy ulospäin?

Syvähieronnan avulla asiakas vapautuu kokemuksistaan tehdäkseen tilaa uudelle. Hoidon tehoa voidaan vahvistaa asiakkaan ja Teijan yhdessä sopimilla menetelmillä.

Kaikki kehon rakenteet ovat yhteydessä toisiinsa. Ihmismieli, tietoisuus ja tunteet vaikuttavat kehoon erottamattomasti. Ihminen on kokonaisuus.
Tätä hoitoa ei voi selittää vaan tämä täytyy kokea!

Hoidon jälkeen asiakkaan keho on rentoutuneempi, vapautuneempi ja mieli on seesteisempi.

NLP, Sosiaalipanoramavalmennus

NLP:n avulla autan sinua omien kokemustesi kautta löytämään vatsauksia elämäsi ongelmakohtiin. Tutkimme uskomuksiasi juuri sinulle suunniteltujen harjoitusten avulla rauhallisessa ilmapiirissä.

NLP eli neurolingvistinen ohjelmointi on ajattelutapa ja toimintamalli, joka auttaa ihmisiä kehittämään osaamistaan ja käyttämään sitä eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. NLP.n avulla on helppo vapautua esimerkiksi pelkotiloista tai motivoitua uudelleen jonkin tärkeän tavoitteen saavuttamiseksi. NLP  sisältää menetelmiä henkilökohtaiseen muutokseen ja sujuvaan vuorovaikutukseen. NLP:n avulla voi muuttaa omaa ajatteluaan, oppia ymmärtämään ihmisten erilaisuutta, hallita omia tunnetiloja, muuttaa uskomuksia ja kielteisiä kokemuksia myönteisiksi.

Oivallustesi myötä luot itsellesi rakentavan ja rakastavan suhteen itseesi, arkeesi ja tulevaisuuteesi.

Lisätietoja saat Suomen NLP-yhdistyksen sivuilta.

Tarjoan Sinulle myös valmennus paketteja, jutellaan niistä erikseen.

Harjoitukset voidaan myös tehdä Skypen välityksellä.

Yin jooga

Valmistuin Yin jooga opettajaksi (RYT200) elokuussa 2020. Ohjaan Yin-joogaa ja käytän sitä osana hoitomuotojani. Mitä Yin jooga on?

Yin jooga on kehoa hoitava ja vahvistava harjoitus, joka anatomisten hyötyjen ohella rauhoittaa mieltä, rentouttaa hermostoa sekä auttaa kohtaamaan ja käsittelemään tunteita ja ajatuksia. Jos kykenet istumaan lattialla ja nousemaan sieltä ylös niin Yin jooga sopii sinulle. Yin jooga-  harjoitukset on helppo sisällyttää kiireisen arjen keskelle.

Yin:n tarkoitus on tuoda joustavuutta ja pehmeyttä sitkeisiin sidekudoksiin (=faskiat). Se onnistuu silloin, kun venytyksessä käytetään kehon maximista 70% ja venytyksessä pysytään monia muita joogan muotoja pidempi aika. Harjoituksissa olemme läsnä tässä hetkessä, kehossa ja mielessä tunnustellen niin fyysisiä kuin henkisiä rajojamme. Sinun ei tarvitse olla notkea tai taipuisa. Apuvälineiden avulla haemme sinulle mahdollisimman rennon olotilan omaa kehoa kuunnellen, juuri sinulle sopivalla tavalla ja sopivan ajan verran.

Käytän Yin joogaa myös yhdistelmähoidossa, josta olen saanut todella hyviä tuloksia. Joogan avulla saadaan keho ja mieli rentoutumaan, lisätään elastisuutta. Sen jälkeen syvähieronnalla päästään hyvin hoitamaan kehon kireyksiä ja jännitteitä.

Yhdistelmähoidolla saadaan nopeita tuloksia terveelliseen oloon. Lisäksi annan kotihoitoon yksilölliset Yin jooga -liikkeet, jotka on muokattu juuri sinua ja kehoasi ajatellen. Liikkeitä muokataan hoidon edetessä.

Yin jooga vaikuttaa kehoon, mieleen, sieluun ja sydämeen.

Vyöhyketerapeuttinen hemmotteluhoito

Vyöhyketerapia / refleksologia

Vyöhyketerapia on kokemuksellinen hoitomuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä ja hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja sairautiloja.

Hoidon avulla pyritään palauttamaan kehon omat parantavat voimavarat.

Koko kehon vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä kaikkialla kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta, ei anoastaan jalkateristä ja alaraajoista. Jalkaterien lisäksi järjestelmiä löytyy esimerkiksi sääristä, reisistä, korvista, päälaelta ja jopa kielestä. Hoidettaessa voidaan hyödyntää useampia järjestelmiä, jolloin hoidosta tulee tehokkaampi ja laaja-alaisempi.

Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen sekä unen laadun paraneminen.

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, joka perustuu siihen, että keho heijastuu pienoiskoossa muualle kehoon. Menetelmä löydettiin jo 1920-luvulla Pohjois-Ameriikan intiaaneilta.

Vyöhyketerapeuttinen hemmottelu hoito

Stressiä ja unettomuutta poistava syvärentouttava hoito.

Hoito sisältää pään, kasvojen, käsien sekä jalkaterien hieronnan asiakkaan valitsemalla eteerisellä öljyllä.

Sopii myös miehille.

Regressioterapia

Regressioterapia on ohjattu menneet elämät – mielikuvamatka, joka auttaa ymmärtämään elämääsi ja käyttäytymistäsi sekä muuttamaan sitä positiivisempaan suuntaan. Regressiota käytetään tuomaan alitajunnan kautta tietoa aikaisemmin eletyistä elämistä.

Mitä asioita regressioterapiassa voi selvittää?

  • vapautua elämää kuormittavista peloista
  • vapautua negatiivisista ajatusmalleista (köyhyysajattelu, ikuinen sinkku, epäonni seuraa jne.)
  • selvittää lapsuuteen liittyviä asioita.

Regressiohoidossa taustalla soi levollinen musiikki, joka auttaa sinua rentoutumaan. Lyhyen keskustelun jälkeen siirrymme rentoutukseen, josta ohjaan sinut mielikuvamatkan avulla kohtaamaan asioita menneisyydestäsi jotka olet tällä hetkellä valmis kohtaamaan. Hoidon aikana sinä olet täysin tietoinen ympäristöstäsi ja regressiossa käsiteltävistä asioista. Matkan opastajana ohjaan tilannetta koko ajan herkällä ja levollisella läsnäolollani.

Lopussa ohjaan sinut hiljalleen palautumaan takaisin tähän hetkeen. Hoidon jälkeen on lyhyt oivaltava keskustelu matkan tapahtumista.

Hoidossa voi nousta esille tunnepitoisia elämyksiä, joiden käsittelyyn voidaan tarvita voimavaroja ja motivaatiota, siksi heikkokuntoisen henkilön kannattaa siirtää terapia parempaan ajankohtaan. Regressioterapia ei myöskään sovellu tietyistä mielenterveyden ongelmista kärsiville, jolloin on syytä keskustella ensin terapeutin tai oman lääkärin kanssa.

Hoitovaraukset puhelimitse tai hoitovarauslomakkeella.

Hinta 120 min 128 €

Hoito mahdollista myös Skypen välityksellä.

Varaa aikaa hoitoon

Hoitoympyrän hinnasto (sis. alv.)

Helsinki

60 min / 89 €
75 min / 98 €
90 min / 109 €

Hanko

60 min /  75 €
75 min / 85 €
90 min / 95 €

Seuraavia hoitoja on mahdollisuus saada skypen välityksellä:

  • NLP valmennus
  • Regressioterapia
  • Yin jooga

Tätä varten tarvitset toimivan nettiyhteyden, mikrofonin sekä kameran, suosittelen myös mikrofonikuulokkeiden käyttöä, jotta pääset makuuasentoon regressiohoidon aikana.

Hoitoympyrän hinnasto (sis. alv.)

Helsinki

60 min / 89 €
75 min / 98 €
90 min / 109 €

Hanko

60 min /  75 €
75 min / 85 €
90 min / 95 €

Seuraavia hoitoja on mahdollisuus saada skypen välityksellä:

  • NLP valmennus
  • Regressioterapia
  • Yin jooga

Tätä varten tarvitset toimivan nettiyhteyden, mikrofonin sekä kameran, suosittelen myös mikrofonikuulokkeiden käyttöä, jotta pääset makuuasentoon regressiohoidon aikana.

YHTEYSTIEDOT

Puhelin

040 679 7188

Sähköposti

teija@hoitoympyra.fi

Helsinki

Lapinlahdenpolku 8 (entinen Lapinlahden sairaala) Visit peacen tila. Katutaso.

Pin It on Pinterest

Share This